Тениски савез БиХ опростио се од младе Бањалучанке: Каћа била херој и у најтежим тренуцима

ГС
Тениски савез БиХ опростио се од младе Бањалучанке: Каћа била херој и у најтежим тренуцима

САРЕЈЕВО – Тениски савез БиХ емотивном поруком опростио се  од Бањалучанке Катарине Тривић која је у петак, у 21. години, преминула након дуге борбе са тешком болешћу.

-У петак  је стигла је тужна вијест, да нас је напустила млада Катарина Тривић је вишегодишња јуниорска репрезентативка и првакиња БиХ у тенису. Каћа је неколико  година заредом била најбоља јуниорка БиХ у тенису, те је наступала као јуниорска репрезентативка БиХ на екипним и појединачним првенствима Европе. Катарина је у 18 години живота сазнала да болује од леукемије. Херојском борбом против опаке болешћу, Каћа се борила неколико година. У тим годинама своје борбе Каћа је бодрила и друге људе који су се такође борили на исти или на сличан начин са болешћу. Наше Катарине ћемо се сјећати по ведром духу, те осмијеху који је увијек имала и у лијепим и у тешким тренуцима свога живота – наводе у саопштењу.

 Тениски савез БиХ упутио је искрено саучешће породици, пријатељима и свима који су познавали Катарину Тривић, било из спортске или неке друге сфере живота.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана