Преминула Бањалучанка Катарина Тривић

СрпскаИнфо
Преминула Бањалучанка Катарина Тривић

Бањалучанка Катарина Тривић преминула је након дуге борбе са тешком болешћу.

Катарина је имала само 18 година када је сазнала да болује од акутне мијелоидне леукемије.

Катаринин живот се доста промијенио од почетка терапија, а она сама је временом научила да прихвати своју болест и да почне да вјерује да ће се излијечити.

Иако је једном побиједила ову опаку болест, убрзо је сазнала да се немилосрдна леукемија вратила.

Својом отвореношћу на друштвеним мрежама постала примјер многим.

У једном од ТикТок видеа, Катарина је послала снажну поруку женама које пролазе кроз губитак косе усљед болести. Она се тада одлучила потпуно ошишати, иако то још није било неопходно.

"Ја сам хтјела постепено да се шишам и да испробавам нове фризуре из забаве, међутим видјела сам да шаљем погрешну поруку, да људи моје шишање схватају другачије од онога што сам ја наумила”, рекла је тада она

Како је тада рекла, с обзиром да већ двије године прича јавно о својој болести, добија стотине порука од дјевојака и жена које нису могле психички да се изборе са губитком косе и поред свих својих здравствених проблема, морале су да се боре и са тиме.

“Ја сам се такође борила са ужасним погледима људи јер сам остала без косе и знам колико то може да утиче на психу. Желим овим видеом да вам кажем да коса није битна и да ће коса нарасти, моја је за двије године нарасла, још сам се стално шишала”, рекла је Катарина.

Током лијечења Катарина је имала велику подршку породице и пријатеља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана