Teniski savez BiH oprostio se od mlade Banjalučanke: Kaća bila heroj i u najtežim trenucima

GS
Teniski savez BiH oprostio se od mlade Banjalučanke: Kaća bila heroj i u najtežim trenucima

SAREJEVO – Teniski savez BiH emotivnom porukom oprostio se  od Banjalučanke Katarine Trivić koja je u petak, u 21. godini, preminula nakon duge borbe sa teškom bolešću.

-U petak  je stigla je tužna vijest, da nas je napustila mlada Katarina Trivić je višegodišnja juniorska reprezentativka i prvakinja BiH u tenisu. Kaća je nekoliko  godina zaredom bila najbolja juniorka BiH u tenisu, te je nastupala kao juniorska reprezentativka BiH na ekipnim i pojedinačnim prvenstvima Evrope. Katarina je u 18 godini života saznala da boluje od leukemije. Herojskom borbom protiv opake bolešću, Kaća se borila nekoliko godina. U tim godinama svoje borbe Kaća je bodrila i druge ljude koji su se takođe borili na isti ili na sličan način sa bolešću. Naše Katarine ćemo se sjećati po vedrom duhu, te osmijehu koji je uvijek imala i u lijepim i u teškim trenucima svoga života – navode u saopštenju.

 Teniski savez BiH uputio je iskreno saučešće porodici, prijateljima i svima koji su poznavali Katarinu Trivić, bilo iz sportske ili neke druge sfere života.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana