Mozzart уз ОКИ Лакташи на европском путу

Mozzart
Mozzart уз ОКИ Лакташи на европском путу

ОКИ Лакташи ове године прославља пунољетство, а од оснивања биљеже сјајне резултате на такмичењима за одбојкаше са инвалидитетом. Како би наставили да нижу успјехе, у години великог јубилеја стигла им је подршка и од Mozzartа. Управо у опреми са логом ове компаније, на недавно завршеном Европском купу шампиона у Хрватској, заузели су високо пето мјесто на старом континенту.

Компанија Mozzart нам је изашла у сусрет у веома важном тренутку за наш клуб који је, освајањем Прве лиге Србије, у протеклој години обезбједио учешће на Европском купу шампиона. У конкуренцији најбољих тимова Европе, заузели смо одлично пето мјесто што је један од најбољих резултата клуба до сада, а компанија Mozzart нам је донирала спортску опрему у којој смо наступали на такмичењу на чему смо им веома захвални - поручује Слободан Јовандић, предсједник ОКИ Лакташи.

Сениорска селекција клуба такмичи се у Првој лиги Србије, Купу Србије, Евро купу шампиона, а тренутно су други на табели Првенства Србије. Списак њихових успјеха је дуг, а у највеће убрајају титуле вицепрвака Европе 2010. године и првака Србије прошле сезоне. Освојили су преко 20 турнира широм Европе, а из њихових редова потекли су репрезентативци Србије Радомир Бојић, Александар Љубичић, Брано Ђорђевић, као и Достанић, Ристић, Цвијановић, Сејфић, Ћеримић, Демировић, Мијатовић, Вујанић и многи други.

У наредном периоду приоритетни су им наступи у Првој лиги Србије и Купу Србије,  организовање традиционалног 15. Међународног тунира у Лакташима, као и учешће на такмичењима широм Европе.

Подршку на том путу имају од бројних пријатеља клуба, а сада је међу њима компанија Mozzart као вјерни навијач домаћег спорта.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана