Mozzart uz OKI Laktaši na evropskom putu

Mozzart
Mozzart uz OKI Laktaši na evropskom putu

OKI Laktaši ove godine proslavlja punoljetstvo, a od osnivanja bilježe sjajne rezultate na takmičenjima za odbojkaše sa invaliditetom. Kako bi nastavili da nižu uspjehe, u godini velikog jubileja stigla im je podrška i od Mozzarta. Upravo u opremi sa logom ove kompanije, na nedavno završenom Evropskom kupu šampiona u Hrvatskoj, zauzeli su visoko peto mjesto na starom kontinentu.

Kompanija Mozzart nam je izašla u susret u veoma važnom trenutku za naš klub koji je, osvajanjem Prve lige Srbije, u protekloj godini obezbjedio učešće na Evropskom kupu šampiona. U konkurenciji najboljih timova Evrope, zauzeli smo odlično peto mjesto što je jedan od najboljih rezultata kluba do sada, a kompanija Mozzart nam je donirala sportsku opremu u kojoj smo nastupali na takmičenju na čemu smo im veoma zahvalni - poručuje Slobodan Jovandić, predsjednik OKI Laktaši.

Seniorska selekcija kluba takmiči se u Prvoj ligi Srbije, Kupu Srbije, Evro kupu šampiona, a trenutno su drugi na tabeli Prvenstva Srbije. Spisak njihovih uspjeha je dug, a u najveće ubrajaju titule viceprvaka Evrope 2010. godine i prvaka Srbije prošle sezone. Osvojili su preko 20 turnira širom Evrope, a iz njihovih redova potekli su reprezentativci Srbije Radomir Bojić, Aleksandar Ljubičić, Brano Đorđević, kao i Dostanić, Ristić, Cvijanović, Sejfić, Ćerimić, Demirović, Mijatović, Vujanić i mnogi drugi.

U narednom periodu prioritetni su im nastupi u Prvoj ligi Srbije i Kupu Srbije,  organizovanje tradicionalnog 15. Međunarodnog tunira u Laktašima, kao i učešće na takmičenjima širom Evrope.

Podršku na tom putu imaju od brojnih prijatelja kluba, a sada je među njima kompanija Mozzart kao vjerni navijač domaćeg sporta.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana