Жижовић: Поносан сам на резултате, одлазим уздигнута чела

Д.Д.
Жижовић: Поносан сам на резултате, одлазим уздигнута чела

БИЈЕЉИНА- Младен Жижовић је и дефинитивно напустио клупу Шкупија, али је иза себе оставио сјајне резултате у Сјеверној Македонији. Преузео је клуб у моменту кад је био далеко од борбе за титулу а довео је до другог мјеста.

У том периоду водио је клуб на 26 мечева остварио је 16 побједа, осам ремија и доживио само два пораза. Чак девет кола био је проглашен за тренера те рунде првенства.

- Поносан сам на свој рад и резултате које сам постигао као тренер Шкупија. Током боравка на клупи, Шкупи је био најбољи тим лиге, у 21 утакмици освојили смо укупно 45 бодова, два више од Струге и шест више од Шкендије. Имали смо велики позитиван низ откако сам преузео тим. Шкупију од срца желим да освоји титулу а одлично сам био примљен у клубу и од навијача. На крају ипак имали смо различита мишљења око правца у којем клуб треба да иде, па смо се одлучили на раскид сарадње. Иако смо били у борби за титулу имали смо различите погледе и нисмо се усагласили око неких ствари. Одлазим уздигнута чела јер знам шта смо све добро урадили- поручио је Жижовић.

У периоду док је био на клупи Шкупија, Жижовић је имао одличан учинак и једино је елиминација у полуфиналу Купа, можда, неостварен циљ.

-Клуб дуги низ година није освојио трофеј купа, то је била жеља свих нас, али нисмо успјели у мечу са Тиквешем, испали смо на пенале. Вјерујем да је могло и боље, али у фудбалу се не остварују сви планови- истакао је тренер из Бијељине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана