Žižović: Ponosan sam na rezultate, odlazim uzdignuta čela

D.D.
Žižović: Ponosan sam na rezultate, odlazim uzdignuta čela

BIJELjINA- Mladen Žižović je i definitivno napustio klupu Škupija, ali je iza sebe ostavio sjajne rezultate u Sjevernoj Makedoniji. Preuzeo je klub u momentu kad je bio daleko od borbe za titulu a doveo je do drugog mjesta.

U tom periodu vodio je klub na 26 mečeva ostvario je 16 pobjeda, osam remija i doživio samo dva poraza. Čak devet kola bio je proglašen za trenera te runde prvenstva.

- Ponosan sam na svoj rad i rezultate koje sam postigao kao trener Škupija. Tokom boravka na klupi, Škupi je bio najbolji tim lige, u 21 utakmici osvojili smo ukupno 45 bodova, dva više od Struge i šest više od Škendije. Imali smo veliki pozitivan niz otkako sam preuzeo tim. Škupiju od srca želim da osvoji titulu a odlično sam bio primljen u klubu i od navijača. Na kraju ipak imali smo različita mišljenja oko pravca u kojem klub treba da ide, pa smo se odlučili na raskid saradnje. Iako smo bili u borbi za titulu imali smo različite poglede i nismo se usaglasili oko nekih stvari. Odlazim uzdignuta čela jer znam šta smo sve dobro uradili- poručio je Žižović.

U periodu dok je bio na klupi Škupija, Žižović je imao odličan učinak i jedino je eliminacija u polufinalu Kupa, možda, neostvaren cilj.

-Klub dugi niz godina nije osvojio trofej kupa, to je bila želja svih nas, ali nismo uspjeli u meču sa Tikvešem, ispali smo na penale. Vjerujem da je moglo i bolje, ali u fudbalu se ne ostvaruju svi planovi- istakao je trener iz Bijeljine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana