Спартанац окупио фудбалску елиту региона, Баста и Јанковић специјални гости

Дарко Драгичевић
Спартанац окупио фудбалску елиту региона, Баста и Јанковић специјални гости

БАЊАЛУКА - Дјечија граја је испунила терене Омладинског фудбалског клуба Спартак 2013. Традиционални 8. турнир Спартанац окупио је фудбалску елиту из бивше Југославија појачану са екипама Удинезе из Италије и мађарског Хонведа.

На турниру учествују још између осталог Борац, Црвена звезда, Широки бријег, Хонвед, Удинезе, Чукарички, Партизан, Осијек, Вараждин, Спартак, Војводина и Ријека, те трнска Слога и двије екипе домаћина.

A group of kids standing on a field holding a signDescription automatically generated

Специјални гости турнира су бивши фудбалски репрезентативци Србије и асови Црвене звезде Душан Баста и Бошко Јанковић. Већина учесника је пожељела слику за успомену а Баста је свима излазио у сусрет. Сликао се и са млађим категоријама својих бивших клубова Удинезеа и Црвене звезде али и са домаћим и суботичким Спартаком.

A group of people standing on a fieldDescription automatically generated

Такмичење у генерацији 2011. окупило је 16 екипа које су подијељене у четири групе. У овој групи ће такмичење да се одвија три дана а борбе за пласман су планиране за недјељу .

-Желимо вам добродошлицу да уживате у мечевима и да се осјећате лијепо на нашем турниру. Захваљујемо се Граду Бањалуци, као и Фудбалским клубовима Борац и Лакташи на чијим теренима ће се играти мечеви. Надам се да ћете овдје стећи нова искуства и пријатељства за будућност  - рекао је Игор Врховац, директор Спартака 2013.

A group of people posing for a photoDescription automatically generated

У име домаћина се клубовима захвалио предсједник клуба Александар Врховац.

- Хвала свима на доласку. Ово је за наш узраст мини Лига шампиона јер на турниру учествују најбољи клубови из региона. Уживајте у побједама , а не тугујте превише због пораза. И то је само један корак ка успјеху- поручио је Врховац.

A group of people posing for a photoDescription automatically generated

Дјеца су одушевљена дочеком и квалитетом турнир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана