ПФС Градишка подржао Зељковића

Дарко Драгичевић
ПФС Градишка подржао Зељковића

Вицо Зељковић, актуелни предсједник фудбалских савеза Републике Српске и Босне и Херцеговине предложен је и од шестог подручног савеза за нови четверогодишњи мандат на поменутим функцијама, у периоду од 2025. до 2029. године.

Њега су делегати Скупштине Подручног Фудбалског савеза Градишка, на данашњој изборној сједници одржаној у амфитеатру Гимназије у Градишци, једногласно подржали у предсједничкој кандидатури. На челу овог подручја и у наредне четири године остаће Милош Бркић који је реизабран на функцију првог човјека.

-Честитам Милошу Бркићу на избору за нови мандат предсједника Подручног Фудбалског савеза Градишка и желим му срећу у будућем раду. Ни ова регија није била изузетак када су у питању развојни инфраструктурни пројекти, а којих ће сигурно бити и у будућности.

У ПФС Градишка има велики број клубова, а Фудбалски савез републике Српске је успио на својеврстан начин да допре до свих њих и да у складу са својим могућностима пружи помоћ и подршку. Желим да се захвалим свим делегатима који су ми пружили једногласно подршку за нови мандат на позицији предсједника Фудбалског савеза Републике Српске – рекао је предсједник Вицо Зељковић.

Поред Бркића у новом сазиву Извршног одбора ПФС Градишка биће још потпредсједници: Бранко Граховац и Михајло Косовић, те чланови: Игор Радељић, Мухамед Бишчевић, Илија Смиљанић, Зоран Декет, Душко Јованић, Драган Гужвић. -Желим да се захвалим свим делегатима на указаном повјерењу које ћу настојати да оправдам квалитетним и одговорним радом као што је то било у претходном периоду.

Пред нама су многи изазови, али и пројекти које ћемо спроводити и завршавати заједно са Фудбалским савезом Републике Српске с којим имамо сјајну конекцију. Овим путем се захваљујем и предсједнику Вици Зељковићу на помоћи и подршци коју нам је пружао и давао, као и свим клубовима, не само с нашег већ и са осталих подручја.

Настојаћу, заједно са својим тимом, да у наредном периоду направимо још већи искорак по питању свих сегмената, а поготово инфраструктурног – истакао је Милош Бркић, нови-стари предсједник ПФС Градишка. ПФС Градишка је на данашњој сједници предложио и кандидате за Извршни одбор и Скупштину Фудбалског савеза Републике Српске.

За Извршни одбор номиновани су: Огњен Жмирић, Зоран Декет, Игор Радељић и Бранко Граховац, а за Скупштину: Милош Бркић, Мирослав Коџоман, Радојица Видовић, Јелена Школник, Илија Смиљанић, Ново Милановић и Бојан Шкорић.

За Извршни одбор ФС БиХ предложен је Милош Бркић, а као замјенски Илија Смиљанић, док су за делегате у Скупштини „кровног“ Савеза номиновани: Синиша Аџић, Бранко Граховац, Саша Панић, те замјенски делегат Мирослав Коџоман.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана