PFS Gradiška podržao Zeljkovića

Darko Dragičević
PFS Gradiška podržao Zeljkovića

Vico Zeljković, aktuelni predsjednik fudbalskih saveza Republike Srpske i Bosne i Hercegovine predložen je i od šestog područnog saveza za novi četverogodišnji mandat na pomenutim funkcijama, u periodu od 2025. do 2029. godine.

Njega su delegati Skupštine Područnog Fudbalskog saveza Gradiška, na današnjoj izbornoj sjednici održanoj u amfiteatru Gimnazije u Gradišci, jednoglasno podržali u predsjedničkoj kandidaturi. Na čelu ovog područja i u naredne četiri godine ostaće Miloš Brkić koji je reizabran na funkciju prvog čovjeka.

-Čestitam Milošu Brkiću na izboru za novi mandat predsjednika Područnog Fudbalskog saveza Gradiška i želim mu sreću u budućem radu. Ni ova regija nije bila izuzetak kada su u pitanju razvojni infrastrukturni projekti, a kojih će sigurno biti i u budućnosti.

U PFS Gradiška ima veliki broj klubova, a Fudbalski savez republike Srpske je uspio na svojevrstan način da dopre do svih njih i da u skladu sa svojim mogućnostima pruži pomoć i podršku. Želim da se zahvalim svim delegatima koji su mi pružili jednoglasno podršku za novi mandat na poziciji predsjednika Fudbalskog saveza Republike Srpske – rekao je predsjednik Vico Zeljković.

Pored Brkića u novom sazivu Izvršnog odbora PFS Gradiška biće još potpredsjednici: Branko Grahovac i Mihajlo Kosović, te članovi: Igor Radeljić, Muhamed Biščević, Ilija Smiljanić, Zoran Deket, Duško Jovanić, Dragan Gužvić. -Želim da se zahvalim svim delegatima na ukazanom povjerenju koje ću nastojati da opravdam kvalitetnim i odgovornim radom kao što je to bilo u prethodnom periodu.

Pred nama su mnogi izazovi, ali i projekti koje ćemo sprovoditi i završavati zajedno sa Fudbalskim savezom Republike Srpske s kojim imamo sjajnu konekciju. Ovim putem se zahvaljujem i predsjedniku Vici Zeljkoviću na pomoći i podršci koju nam je pružao i davao, kao i svim klubovima, ne samo s našeg već i sa ostalih područja.

Nastojaću, zajedno sa svojim timom, da u narednom periodu napravimo još veći iskorak po pitanju svih segmenata, a pogotovo infrastrukturnog – istakao je Miloš Brkić, novi-stari predsjednik PFS Gradiška. PFS Gradiška je na današnjoj sjednici predložio i kandidate za Izvršni odbor i Skupštinu Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Za Izvršni odbor nominovani su: Ognjen Žmirić, Zoran Deket, Igor Radeljić i Branko Grahovac, a za Skupštinu: Miloš Brkić, Miroslav Kodžoman, Radojica Vidović, Jelena Školnik, Ilija Smiljanić, Novo Milanović i Bojan Škorić.

Za Izvršni odbor FS BiH predložen je Miloš Brkić, a kao zamjenski Ilija Smiljanić, dok su za delegate u Skupštini „krovnog“ Saveza nominovani: Siniša Adžić, Branko Grahovac, Saša Panić, te zamjenski delegat Miroslav Kodžoman.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana