Пао договор: Обрадовић и Партизан настављају сарадњу

ГС
Пао договор: Обрадовић и Партизан настављају сарадњу

Жељко Обрадовић и Партизан ће наставити сарадњу. На радост бројен армије навијача црно-белих, који су есто на мечевима истицали да желе да виде најтрофејнијег евролигашког стручњака на клупи и у наредним сезонама.

За сада вијест још није обелодањена на званичним каналима клуба, али Спорт клуб незванично сазнаје да би потврда могла да стигне већ данас, и то на заказаној конференцији за новинаре у 15 часова.

Било је много спекулација у претходном периоду на тему наставка сарадње Жељка Обрадовића са Партизаном. Ипак, председник црно-белих Остоја Мијаиловић недавно је у изјави за Спорт клуб потврдио шта му је жеља и намера:

„Партизан и у наредим сезонама жели да буде конкурентан на највишем нивоу и због тога жели да ојача тим, али и продужи сарадњу са тренером Обрадовићем. Знамо колико целу кошаркашко мњење занима ова тема, али смо свесни да се тако битан посао може завршити само без притиска јавности. А чуо сам неке наводе да постоје људи који мени командују да ли треба продужити уговор са Жељком Обрадовићем или не. Такве коментаре уопште не бих удостојио одговора. У одлуке које сам ја доносио, заједно са члановима управе у руководством клуба, нико се никада није мешао и оне су од 2017. строго доношене у корист КК Партизан“.

Мијаиловић је на исту тему одговарао и као гост у редакцији Спорт клуба недавно. Очигледно је да су и посљедње препреке, ако их је и било, отклоњене и да ће Обрадовић потписати нови уговор.

Нема потребе трошити ријечи колико би останак Обрадовића у Партизану значио овом клубу. Прије свега, због реномеа у Евролиги, у којој су црно-бијели прошле сезоне заустављени надомак пласмана на фајнал фор, а ове им је у финишу лигашког дела такмичења измакао пласман у плеј-ин.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана