Pao dogovor: Obradović i Partizan nastavljaju saradnju

GS
Pao dogovor: Obradović i Partizan nastavljaju saradnju

Željko Obradović i Partizan će nastaviti saradnju. Na radost brojen armije navijača crno-belih, koji su esto na mečevima isticali da žele da vide najtrofejnijeg evroligaškog stručnjaka na klupi i u narednim sezonama.

Za sada vijest još nije obelodanjena na zvaničnim kanalima kluba, ali Sport klub nezvanično saznaje da bi potvrda mogla da stigne već danas, i to na zakazanoj konferenciji za novinare u 15 časova.

Bilo je mnogo spekulacija u prethodnom periodu na temu nastavka saradnje Željka Obradovića sa Partizanom. Ipak, predsednik crno-belih Ostoja Mijailović nedavno je u izjavi za Sport klub potvrdio šta mu je želja i namera:

„Partizan i u naredim sezonama želi da bude konkurentan na najvišem nivou i zbog toga želi da ojača tim, ali i produži saradnju sa trenerom Obradovićem. Znamo koliko celu košarkaško mnjenje zanima ova tema, ali smo svesni da se tako bitan posao može završiti samo bez pritiska javnosti. A čuo sam neke navode da postoje ljudi koji meni komanduju da li treba produžiti ugovor sa Željkom Obradovićem ili ne. Takve komentare uopšte ne bih udostojio odgovora. U odluke koje sam ja donosio, zajedno sa članovima uprave u rukovodstvom kluba, niko se nikada nije mešao i one su od 2017. strogo donošene u korist KK Partizan“.

Mijailović je na istu temu odgovarao i kao gost u redakciji Sport kluba nedavno. Očigledno je da su i posljednje prepreke, ako ih je i bilo, otklonjene i da će Obradović potpisati novi ugovor.

Nema potrebe trošiti riječi koliko bi ostanak Obradovića u Partizanu značio ovom klubu. Prije svega, zbog renomea u Evroligi, u kojoj su crno-bijeli prošle sezone zaustavljeni nadomak plasmana na fajnal for, a ove im je u finišu ligaškog dela takmičenja izmakao plasman u plej-in.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana