Кршићу нови мандат у Добоју

Дарко Драгичевић
Кршићу нови мандат у Добоју

ДОБОј – Мирослав Кршић је нови-стари предсједник Подручног Фудбалског савеза Добој. Повјерење за нови мандат на четири године дали су му делегати њих 25 је гласало Кршићу је недавно обновљен мандат и за функцију предсједника ГФС Добој.

-Желим да се захвалим свим делегатима који су једногласно усвојили све извјештаје за претходну годину, као и за указану подршку за наредни мандат.

Поново сам изабран за предсједника ПФС Добој уз подршку свих 25 делегата. Сматрам да је то велика обавеза за мене јер ево улазим у други мандат.

Такође вјерујем да смо сада много искуснији, паметнији и мудрији, тако да ћемо у овом новом мандату моћи урадити много више за добробит клубова и фудбала”, рекао је нови-стари предсједник ПФС Добој.

Кршић је нагласио одличну сарадњу подручног савеза са Фудбалским савезом Републике Српске -Треба нагласити велику подршку од Фудбалског савеза на челу са предсједником Вицом Зељковићем, који је у протеклом периоду успио изнаћи снаге и могућности да обезбиједи средства којима су финансиране одређене котизације за клубове и службена лица.

То је оно што ћемо и ми, као подручни савез, покушати радити у наредном периоду.

Да би клубови постојали, трајали и опстајали ми морамо бити од помоћи и на услузи нашим клубовима. Све што ради савез и предсједник Зељковић, сигурно је прави пут за добробит фудбала и ми смо увијек давали подршку и учествовали у свим активностима које смо проводили преко ПФС Добој.

Потребно је нагласити да смо данас недвосмислено и једногласно дали подршку господину Вици Зељковићу у кандидатури за предсједника ФСРС, као и предсједника ФС БиХ“, рекао је Мирослав Кршић предсједник ПФС Добој.

Вицо Зељковић предсједник ФСРС и ФСБиХ је рекао да је у протеклом периоду имао одличну сарадњу са ПФС Добој на чијем челу је Мирослав Кршић.Зељковић је нагласио да ће ФСРС и даље у сарадњи са подручним савезима проналазити рјешења која би олакшала рад и активности клубова.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана