Kršiću novi mandat u Doboju

Darko Dragičević
Kršiću novi mandat u Doboju

DOBOj – Miroslav Kršić je novi-stari predsjednik Područnog Fudbalskog saveza Doboj. Povjerenje za novi mandat na četiri godine dali su mu delegati njih 25 je glasalo Kršiću je nedavno obnovljen mandat i za funkciju predsjednika GFS Doboj.

-Želim da se zahvalim svim delegatima koji su jednoglasno usvojili sve izvještaje za prethodnu godinu, kao i za ukazanu podršku za naredni mandat.

Ponovo sam izabran za predsjednika PFS Doboj uz podršku svih 25 delegata. Smatram da je to velika obaveza za mene jer evo ulazim u drugi mandat.

Takođe vjerujem da smo sada mnogo iskusniji, pametniji i mudriji, tako da ćemo u ovom novom mandatu moći uraditi mnogo više za dobrobit klubova i fudbala”, rekao je novi-stari predsjednik PFS Doboj.

Kršić je naglasio odličnu saradnju područnog saveza sa Fudbalskim savezom Republike Srpske -Treba naglasiti veliku podršku od Fudbalskog saveza na čelu sa predsjednikom Vicom Zeljkovićem, koji je u proteklom periodu uspio iznaći snage i mogućnosti da obezbijedi sredstva kojima su finansirane određene kotizacije za klubove i službena lica.

To je ono što ćemo i mi, kao područni savez, pokušati raditi u narednom periodu.

Da bi klubovi postojali, trajali i opstajali mi moramo biti od pomoći i na usluzi našim klubovima. Sve što radi savez i predsjednik Zeljković, sigurno je pravi put za dobrobit fudbala i mi smo uvijek davali podršku i učestvovali u svim aktivnostima koje smo provodili preko PFS Doboj.

Potrebno je naglasiti da smo danas nedvosmisleno i jednoglasno dali podršku gospodinu Vici Zeljkoviću u kandidaturi za predsjednika FSRS, kao i predsjednika FS BiH“, rekao je Miroslav Kršić predsjednik PFS Doboj.

Vico Zeljković predsjednik FSRS i FSBiH je rekao da je u proteklom periodu imao odličnu saradnju sa PFS Doboj na čijem čelu je Miroslav Kršić.Zeljković je naglasio da će FSRS i dalje u saradnji sa područnim savezima pronalaziti rješenja koja bi olakšala rad i aktivnosti klubova.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana