Кључа у Фенеру: Тадић и Џеко против Картала

ГС
Кључа у Фенеру: Тадић и Џеко против Картала

ИСТАНБУЛ - Шокантна вијест стиже из Турске. Балкански тандем Душан Тадић и Един Џеко наводно су тражили од предсједника Фенербахчеа Алија Коча да смијени тренера Исмаила Картала.

Бура се подигла послије неуспјеха Фенера у реванш мечу четвртфинала Лиге конференције. Остао је Фенербахче тако без европског трофеја којем се озбиљно надао.

Наводно, послије те утакмице незадовољство у свлачионици је било огромно. Бројни турски медији, од којих “Фотоспор” износи највише детаља, тврде да су играчи били разочарани тактиком коју је поставио Картал. Зато, двојица најискуснијих, капитен Џеко и његов замјеник Тадић, затражили су да обаве састанак са Кочом који испрва није био претјерано љут због елиминације. Тврди се даље да је први човјек Фенербахчеа далеко нервознији био послије тог састанка, јер су му Тадић и Џеко наводно запријетили да ће отићи из клуба на љето ако Картал и даље буде тренер. Они желе неког искуснијег стратега, а Коч је наводно предложио да се Карталу доведе још један помоћник, који би имао већи утицај на њега и спојио двије раздвојене стране. О свим тим тврдњама Картал се засад није оглашавао. Процурило је у медије да је на састанку поручио играчима да од њих захтијева свих седам побједа до краја сезоне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана