Дуљај: Добро смо почели, али памти се резултат

Тањуг
Дуљај: Добро смо почели, али памти се резултат

БЕОГРАД - На крају се памти резултат. Звезда је била боља за та два гола. Ми смо у напад ставили два брза играча и ту смо ставили у проблем Звезду. Али, наивно смо примили први, потом и други гол", изјавио је вечерас тренер Партизана Игор Дуљај послijе пораза од Црвене звезде у полуфиналу Купа Србије.

Црвена звезда је вечерас на свом терену побjедила Партизан резултатом 2:0 и изборила пласман у финале Купа Србије.

"На крају се памти резултат. Звезда је била боља за та два гола. Ми смо у напад ставили два брза играча и ту смо ставили у проблем Звезду. Али, наивно смо примили први, потом и други гол. Касније је утакмица била избалансирана и било је простора за играче Звезде, јер смо ми морали да ризикујемо са више играча напред. Изузетно је тешко играти са Звездом на њиховом стадиону два пута у четири дана. Морамо да се спремамо за наредни меч", рекао је Дуљај nakon меча за ТВ Аренаспорт.

Он је истакао да овај тим Партизана има потенцијал.

"Звезда у својим редовима има доста искуснијих играча. Ако смо из овог пораза добили, то су Баждар који има 22 играча, Северина 23, Гох 25, Марковић 23... Овај тим Партизана има потенцијал", додао је тренер Партизана.

Црвена звезда ће у финалу Купа Србије играти против Војводине, која је раније данас савладала Раднички из Крагујевца резултатом 1:0.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана