Duljaj: Dobro smo počeli, ali pamti se rezultat

Tanjug
Duljaj: Dobro smo počeli, ali pamti se rezultat

BEOGRAD - Na kraju se pamti rezultat. Zvezda je bila bolja za ta dva gola. Mi smo u napad stavili dva brza igrača i tu smo stavili u problem Zvezdu. Ali, naivno smo primili prvi, potom i drugi gol", izjavio je večeras trener Partizana Igor Duljaj poslije poraza od Crvene zvezde u polufinalu Kupa Srbije.

Crvena zvezda je večeras na svom terenu pobjedila Partizan rezultatom 2:0 i izborila plasman u finale Kupa Srbije.

"Na kraju se pamti rezultat. Zvezda je bila bolja za ta dva gola. Mi smo u napad stavili dva brza igrača i tu smo stavili u problem Zvezdu. Ali, naivno smo primili prvi, potom i drugi gol. Kasnije je utakmica bila izbalansirana i bilo je prostora za igrače Zvezde, jer smo mi morali da rizikujemo sa više igrača napred. Izuzetno je teško igrati sa Zvezdom na njihovom stadionu dva puta u četiri dana. Moramo da se spremamo za naredni meč", rekao je Duljaj nakon meča za TV Arenasport.

On je istakao da ovaj tim Partizana ima potencijal.

"Zvezda u svojim redovima ima dosta iskusnijih igrača. Ako smo iz ovog poraza dobili, to su Baždar koji ima 22 igrača, Severina 23, Goh 25, Marković 23... Ovaj tim Partizana ima potencijal", dodao je trener Partizana.

Crvena zvezda će u finalu Kupa Srbije igrati protiv Vojvodine, koja je ranije danas savladala Radnički iz Kragujevca rezultatom 1:0.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana