Дуел бивших премијерлигаша у Приједору

Г.С.
Дуел бивших премијерлигаша у Приједору

ПРИЈЕДОР - Рудар Приједор и Леотар играће дерби меч у 27. колу Прве лиге Републике Српске. Биће то дуел бивших премијерлигаша који се налазе у доброј позицији па се очекује квалитетан меч.

- Радујем се утакмици против једног од великана у Првој лиги. Ми јесмо мало у резултатској, али не и у играчкој кризи. Знамо због чега губимо бодове. Играмо добро и желим да то потврдимо на дербију. Желимо да се надигравамо са Леотаром и да се након меча прича само о учинку момака на терену, јер се због њих и публике игра фудбал - истакао је Вуле Тривуновић.

Тренер Леотара Олег Ћурић очекује добар меч.

- У игру улазимо растерећено и очекујем добру утакмицу, прави дерби. Традиционално Леотар добро игра у Приједору што очекујем и сада. Идемо да се надигравамо и да покушамо да дамо гол више. Рудар је једна од бољих екипа, предвођена добрим тренером - рекао је Ћурић који не може рачунати на Стефаноса Параноса и Филипа Максића, док је ровит Дарко Ђајић.

Парови 27. коло: Козара - Слобода, Славија - Дрина, Рудар Приједор - Леотар, Романија - Лакташи, Вележ - БСК, Љубић - Фамос, Жељезничар СТ - Сутјеска, 18:30 часова Радник - Омарска, 20 часова: Алфа Модрича - Борац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана