Duel bivših premijerligaša u Prijedoru

G.S.
Duel bivših premijerligaša u Prijedoru

PRIJEDOR - Rudar Prijedor i Leotar igraće derbi meč u 27. kolu Prve lige Republike Srpske. Biće to duel bivših premijerligaša koji se nalaze u dobroj poziciji pa se očekuje kvalitetan meč.

- Radujem se utakmici protiv jednog od velikana u Prvoj ligi. Mi jesmo malo u rezultatskoj, ali ne i u igračkoj krizi. Znamo zbog čega gubimo bodove. Igramo dobro i želim da to potvrdimo na derbiju. Želimo da se nadigravamo sa Leotarom i da se nakon meča priča samo o učinku momaka na terenu, jer se zbog njih i publike igra fudbal - istakao je Vule Trivunović.

Trener Leotara Oleg Ćurić očekuje dobar meč.

- U igru ulazimo rasterećeno i očekujem dobru utakmicu, pravi derbi. Tradicionalno Leotar dobro igra u Prijedoru što očekujem i sada. Idemo da se nadigravamo i da pokušamo da damo gol više. Rudar je jedna od boljih ekipa, predvođena dobrim trenerom - rekao je Ćurić koji ne može računati na Stefanosa Paranosa i Filipa Maksića, dok je rovit Darko Đajić.

Parovi 27. kolo: Kozara - Sloboda, Slavija - Drina, Rudar Prijedor - Leotar, Romanija - Laktaši, Velež - BSK, Ljubić - Famos, Željezničar ST - Sutjeska, 18:30 časova Radnik - Omarska, 20 časova: Alfa Modriča - Borac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana