Бандовић: Спремни смо на све и желимо да се пласирамо у финале Купа Србије

Танјуг
Foto: Моцарт Спорт

НОВИ САД - Тренер фудбалера Војводине Божидар Бандовић рекао је данас да су он и његови изабраници спремни на све у мечу против Радничког у Крагујевцу и да желе да се пласирају у финале Купа Србије.

Не крије Бандовић да очекује тешку утакмицу против Радничког, у среду од 16 часова у Крагујевцу. Победник ће у финалу, 23. маја, играти против бољег из дуела Црвене звезде и Партизана.

“Очекује нас веома значајна утакмица, играче, стручни штаб, клуб и читав град. Мислим да смо спремни, играмо против једног тима који све време показује стабилност и континуитет и који игра добро и веома је опасан. Морамо бити храбри, одлучни и паметни и концетрисани од почетка до краја”, рекао је Бандовић, а преноси клупски сајт. 

Бандовић додаје да вјерује у свој тим, али и да играчи морају да буду најбољи јер неће имати поправни.

“Што се тиче играчког кадра, Гурам се вратио, Бјековић ће нам се придружити после ове утакмице, Лазар Јовановић осећа бол у леђима после наступа за омладинце, док због колена не може и даље да игра Урош Николић”, подвукао је Бандовић.

Војводина има одличну традицију у пенал серији у Купу Србије, а Бандовић не крије да су се у клубу спремали и за такав сценарио.

“На све смо се спремали и на пенале, али оно што ја захтевам јесте да хоћемо да добијемо утакмицу у регуларном делу. Ја не верујем у срећу, ја верујем у рад и зато радимо напорно, али спремни смо и на пенале”, закључио је Бандовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана