Bandović: Spremni smo na sve i želimo da se plasiramo u finale Kupa Srbije

Tanjug
Foto: Mocart Sport

NOVI SAD - Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je danas da su on i njegovi izabranici spremni na sve u meču protiv Radničkog u Kragujevcu i da žele da se plasiraju u finale Kupa Srbije.

Ne krije Bandović da očekuje tešku utakmicu protiv Radničkog, u sredu od 16 časova u Kragujevcu. Pobednik će u finalu, 23. maja, igrati protiv boljeg iz duela Crvene zvezde i Partizana.

“Očekuje nas veoma značajna utakmica, igrače, stručni štab, klub i čitav grad. Mislim da smo spremni, igramo protiv jednog tima koji sve vreme pokazuje stabilnost i kontinuitet i koji igra dobro i veoma je opasan. Moramo biti hrabri, odlučni i pametni i koncetrisani od početka do kraja”, rekao je Bandović, a prenosi klupski sajt. 

Bandović dodaje da vjeruje u svoj tim, ali i da igrači moraju da budu najbolji jer neće imati popravni.

“Što se tiče igračkog kadra, Guram se vratio, Bjeković će nam se pridružiti posle ove utakmice, Lazar Jovanović oseća bol u leđima posle nastupa za omladince, dok zbog kolena ne može i dalje da igra Uroš Nikolić”, podvukao je Bandović.

Vojvodina ima odličnu tradiciju u penal seriji u Kupu Srbije, a Bandović ne krije da su se u klubu spremali i za takav scenario.

“Na sve smo se spremali i na penale, ali ono što ja zahtevam jeste da hoćemo da dobijemo utakmicu u regularnom delu. Ja ne verujem u sreću, ja verujem u rad i zato radimo naporno, ali spremni smo i na penale”, zaključio je Bandović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana