Провјерала пошту и сазнала да је добила 4,8 милиона долара на лотоу

Г.С.
Провјерала пошту и сазнала да је добила 4,8 милиона долара на лотоу

Неименована студенткиња Универзитета Гленелг у Аустралији освојила је на лотоу чак 4,8 милиона долара. Студенткиња је играла онлине лото. Она је током предавања провјеравала електронску пошту, а онда је сазнала да је освојила лото премију!

Тако ће ова студенткиња у наредних 20 година добијати по 20.000 долара месечно.

"Нисам размишљала о и е маил-у само сам на кратко ушла на профил и онда сам схватила да сам освојила лото премију. Била сам шокирана, а нисам могла да одреагујем, јер сам била на предавању", казала је неменована студенткиња.

И додала: "Било ми је тешко да се обуздам, пошто сам хтјела вриштим и скачем од среће. Гледала сам на сат и чекала да се заврши предавање. Био је то најузбудљивији тренутак у мом животу", каже студенткиња која је жељела да остане анонимна, преноси Неwс.цо.ау.

Како истиче, од добитка жели да купи мајци кућу и аутомобил, али каже да намјерава да и себи купи некретнину.

"Не можете да вјерујете каква ми је ова година, ово је велика ствар за моју породицу. Ово мијења све за нас", каже добитница.

"Завршићу студије на универзитету, јер је то нешто што заиста желим да урадим. Када се укину рестриктивне мјере, вољела бих да путујем. Желим да путујем по Аустралији, али бих вољела да одем и у стране земље", додала је пресрећна лото добитница.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана