СДС Бањалука и СДС Србац подржали Говедарицу за предсједника странке

nezavisne.com
СДС Бањалука и СДС Србац подржали Говедарицу за предсједника странке

Бањалука - Градски одбор Српске демократске странке Бањалука и Општински одбор СДС-а Србац одлучили су да кандидат за предсједника странке буде Вукота Говедарица.

Подсјетимо, у игри за лидера највеће опозиционе партије у Републици Српској су четири имена, и то Вукота Говедарица, актуелни лидер странке, Милан Миличевић, предсједник Главног одбора, Мићо Мићић, градоначелник Бијељине, и Мирко Шаровић, министар спољне трговине и економских односа, мада све информације говоре да ће се на крају битка водити између Говедарице и Миличевића, али није искључена ни могућност да буде само један кандидат.

Општински одбор Србац је мишљења да су сва четири предложена кандидата квалитетна и сасвим оправдано и заслужено предложени.

СДС Србац сматра да се кандидати прије коначног изјашњавања делегата Скупштине СДС РС о будућем предсједнику странке покушају усагласити и пред највиши орган странке изађу са једним именом.

На сједници је изабран и замјеник предсједника ОО СДС Србац. Драган Лепир добио је подршку Општинског одбора да у наредне 4 године обавља функцију замјеника предсједника СДС Србац.

Скупштина Општинске организације СДС Србац раније је изабрала за предсједника ОО СДС Србац Мару Цвијановић – Делевић, нови Општински одбор као и делегате за републичку Скупштину СДС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана