Обавјештајцима потребан и предсједнички апартман

В. З.
Обавјештајцима потребан и предсједнички апартман

САРАЈЕВО - Судећи према јавном позиву који је недавно расписала Обавјештајно-безбједносна агенција (ОБА) БиХ за достављање понуда за набавку сукцесивног пружања услуга смјештаја у хотелима са минимум три звјездице на подручју ужег центра града Сарајева, Бањалуке и Мостара, ова агенција својим службеницима жели обезбиједити и делукс смјештај.

ОБА је затражила од свих заинтересованих привредних субјеката да им доставе податке колико код њих кошта једно ноћење с доручком у једнокреветним собама и апартманима, али и онима које носе назив “делукс”. Затражили су и да им се у тим понудама доставе чак и цијене услуге ноћења у предсједничком апартману. ОБА је за ову намјену планирала да до краја 2022. године потроши око 100.000 марака.

Наведено је и како ће за сваку појединачну резервацију договарати ниво потребних услуга, а које, између осталог, укључују и садржај мини бара. 

ОБА је оставила и могућност да уколико неки понуђач не достави своју понуду, а Агенција буде имала потребу за услугама исте, сваку издату фактуру сматра уговором, али и да у овом поступку користи услуге више понуђача.

Сличан јавни позив био је расписан и за 2019. и 2020. годину, али је вриједност уговора била далеко мања и износила је око 70.000 марака.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана