Obavještajcima potreban i predsjednički apartman

V. Z.
Obavještajcima potreban i predsjednički apartman

SARAJEVO - Sudeći prema javnom pozivu koji je nedavno raspisala Obavještajno-bezbjednosna agencija (OBA) BiH za dostavljanje ponuda za nabavku sukcesivnog pružanja usluga smještaja u hotelima sa minimum tri zvjezdice na području užeg centra grada Sarajeva, Banjaluke i Mostara, ova agencija svojim službenicima želi obezbijediti i deluks smještaj.

OBA je zatražila od svih zainteresovanih privrednih subjekata da im dostave podatke koliko kod njih košta jedno noćenje s doručkom u jednokrevetnim sobama i apartmanima, ali i onima koje nose naziv “deluks”. Zatražili su i da im se u tim ponudama dostave čak i cijene usluge noćenja u predsjedničkom apartmanu. OBA je za ovu namjenu planirala da do kraja 2022. godine potroši oko 100.000 maraka.

Navedeno je i kako će za svaku pojedinačnu rezervaciju dogovarati nivo potrebnih usluga, a koje, između ostalog, uključuju i sadržaj mini bara. 

OBA je ostavila i mogućnost da ukoliko neki ponuđač ne dostavi svoju ponudu, a Agencija bude imala potrebu za uslugama iste, svaku izdatu fakturu smatra ugovorom, ali i da u ovom postupku koristi usluge više ponuđača.

Sličan javni poziv bio je raspisan i za 2019. i 2020. godinu, ali je vrijednost ugovora bila daleko manja i iznosila je oko 70.000 maraka.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana