Нешић: Напади на Вишковића плод ратно-параобавјештајног сарајевског подземља

Срна
Нешић: Напади на Вишковића плод ратно-параобавјештајног сарајевског подземља

САРАЈЕВО - Посланик у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Ненад Нешић рекао је Срни да су напади на предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића плод подметања и сплетки режираних у кухињи ратно-параобавјештајног сарајевског подземља.

- Премијер Вишковић, нажалост, пролази ударе, подметања и сплетке режиране у кухињи ратно-параобавјештајног сарајевског подземља, и то је матрица по којој они функционишу – окаљати сваког Србина и притисцима га натјерати да повије кичму и игра по њиховим нотама. Но, сигуран сам да је премијер Вишковић чист као суза и да ће ови који су ударили на њега поломити зубе - рекао је Нешић поводом напада из Сарајева на премијера Републике Српске.

Нешић је истакао да "лажни, професионални, свједоци, лажни транскрипти јасно говоре да читав овај удар за циљ има притисак на премијера".

- Они једноставно функционишу на такав начин и нема Србина из Републике Српске који има јасан и снажан политички став, а да није прошао кроз ту њихову матрицу по којој су сви Срби или"злочинци" или криминалци. Ниједан Србин по њима није смио бити припадник Војске Републике Српске, нити такви смију вршити одређене функције, док су "златни љиљани" и ратни бошњачки генарали и даље најутицајније личности на политичкој сцени и буквално су изнад државе - додао је Нешић.

Он је истакао да га запањује "толика количина бескурпулозности и мржње која исијава из кругова у Сарајеву који покушавају исконструисати причу".

- Људски ми је жао што премијер и његова породица пролазе кроз ову харангу. Ускоро ћемо и видјети шта је био њен прави циљ - закључио је Нешић, који је лидер ДНС-а.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана