Миличевић открива како ће СДС изаћи на изборе упркос блокади рачуна

СРНА
Миличевић открива како ће СДС изаћи на изборе упркос блокади рачуна

ДОБОЈ - Предсједник СДС-а Милан Миличевић изјавио је да ова странка тражи модалитете да учествује на локалним изборима у околностима када им је угашен банковни рачун због америчких санкција, а ако то не буде могуће онда ће изаћи на изборе као Српска демократска странка - "Воља народа", а кампања и политички програм СДС-а остају исти.

Миличевић, који у Добоју присуствује сједници Главног одбора СДС-а, рекао је да су свјесни финансијске озбиљности у којој се странка налази, као и њено учешће на изборима, додајући да се разматра неколико варијанти о чему ће се донијети заједничка одлука.

"Закључке ћемо дати по окончању сједнице, а главна тема је проблем у којем се СДС налази усљед санкција пошто се налази на америчкој ОФАК листи и како дјеловати, функционисати, учествовати на изборима без трансакционог рачуна", изјавио је Миличевић.

Он је поручио да ће СДС бити учесник на локалним изборима без обзира на финансијске тешкоће које ће, као и у ранијим кризним периодима, бити превазиђене, те подсјетио на период када је Младен Босић био предсједник СДС-а. 
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана