Грмуша: Град Бањалука мора бити боље вођен

ГС
Грмуша: Град Бањалука мора бити боље вођен

Сматрам да Град Бања Лука мора бити боље вођен. Ту није ријеч само о једном човјеку, ријеч је о цијелом систему: Скупштини Града, скупштинском руководству, свим одборницима укључујући и мене лично, Градоначелнику и Градској управи на свим нивоима.

Рекао је ово за МојуХерцеговину потпредсједник ПДП-а и одборник ове странке у локалном парламенту Милко Грмуша те додао да је "далеко од истине све свести на питање једног човјека, ко год да је у питању".

- Моје чврсто увјерење јесте да нам је потребно снажење институција у Граду, побољшање материјалног положаја службеника и намјештеника и запослених у градским предузећима и установама, инсистирање на њиховој одговорности и ефикасности, елиминисање из система оних који немају резултате и строго, али баш строго поштовање закона и процедура. Све ово су ствари које се у Бањалуци избјегавају годинама, па и деценијама. Кад то урадимо на ред долазе модернизација и дигитализација Градске управе, нови начин градње, инсистирање на енергетској одрживости, тражење нових механизама финансирања капиталних комуналних и инфраструктурних пројеката (попут зелених обвезница), као и нови начин функционисања градских предузећа - поручио је, између осталог, Грмуша.

Станивуковић најавио нову кандидатуру за градоначелника, Црнадак и Грмуша га демантовали

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана