Станивуковић најавио нову кандидатуру за градоначелника, Црнадак и Грмуша га демантовали

СРНА
Станивуковић најавио нову кандидатуру за градоначелника, Црнадак и Грмуша га демантовали

БАЊАЛУКА - Након што је актуелни градоначелник Драшко Станивуковић синоћ најавио да улази у трку за још један манадат и то испред ПДП, данас из те странке стиже демант и то од двојице високих функционера - Игора Црнатка и Милка Грмуше.

Органи ПДП-а ће до краја фебруара донијети одлуку о кандидату ове партије за градоначелника Бањалуке, навели су у заједничкој изјави потпредсједници ПДП-а Игор Црнадак и Милко Грмуша.

Они су истакли да у наводном гласању за кандидата за градоначелника Бањалуке на синоћњем састанку није учествовао нико од чланова најужег руководства ПДП-а који су из Бањалуке, ни предсједник странке, ни почасни предсједник, ни било који од три потпредсједника, саопштено је из ПДП-а.

Црнадак и Грмуша су навели да су Колегијум Предсједништва ПДП-а, Предсједништво и Главни одбор страначки органи који у складу са Статутом и на бази утврђених програмских опредјељења могу донијети одлуку о кандидату, узимајући у обзир и приједлог Градског одбора Бањалука.

Они су додали да се у овом тренутку спроводе унутарстраначки избори у Градском одбору ПДП-а Бањалука, с обзиром на чињеницу да је мандат претходног одбора истекао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана