Цвијановић: Важно његовати добре парламентарне односе

Срна
Цвијановић: Важно његовати добре парламентарне односе

Бањалука - Међународни секретар СНСД-а Жељка Цвијановић изјавила је након састанка са предсједником парламента Словеније Миланом Брглезом да је веома важно да словеначки парламент његује добре односе са парламентима свих нивоа у БиХ, како би помогли у провођењу реформи у наредном периоду.

Цвијановићева је рекла да Словенија као земља из бившег заједничког амбијента може бити од помоћи свима у региону, саопштено је из СНСД-а

Брглез је рекао да је на састанку било ријечи о свим значајним политичким и економским дешавањима у Словенији, али и у Републици Српској и БиХ.

Цвијановићева је након састанка са шефом Клуба посланика Социјалних демократа Словеније Матјажом Ханом и потпредсједником словеначког Парламента из ове странке Андрејом Катич рекла да сарадња и размјена искустава посланичких клубова двије странке може бити од велике користи, с обзиром да је Словенија чланица ЕУ.

"Омладинске организације наше двије странке од раније његују веома добру сарадњу и сада смо процијенили да је вријеме да унаприједимо односе двије странке и на највишем нивоу", рекла је Цвијановићева.

На састанку, у просторијама Клуба посланика Социјалних демократа Словеније, учествовали су и предсједник Младих социјалдемократа Душан Петровић и предсједник Младог форума Социјалних демократа Словеније Јан Шкоберне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана