После спекулација да је заражен, Кадиров уживо на Инстаграму

Тањуг
После спекулација да је заражен, Кадиров уживо на Инстаграму

МОСКВА - После спекулација да је заражен вирусом корона, чеченски лидер Рамзан Кадиров појавио се у видео преносу емитованом на "Инстаграм" налогу једног од његових сарадника.

"Потпуно сам здрава особа", рекао је Кадиров, очигледно настојећи да оповргне тврдње да је због заразе вирусом корона смјештен у болницу.

Осврћући се на извештаје неких медија, према којима је током једног састанка у уторак имао катетер на десној руци, Кадиров је рекао да се не ради ни о чему нарочитом.

"Чак и ако се разболим, милиони људи широм свијета заразили су се вирусом корона, умрле су десетине хиљада њих, а зар ја нисам човек? Немам ли право да се разболим и да имам катетер да бих ојачао свој имунитет и ниво хемоглобина?" упитао је он.

Према прошлонедељним извештајима руских државних новинских агенција, Кадиров је пребачен у Москву и смјештен у болницу због сумњи да је заражен вирусом корона, а званичници у Чеченији, републици у саставу Руске Федерације, нису били вољни да дају изјаве о његовом здравственом стању, као ни о томе где се он налази, подсећа Ројтерс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана