Мајка Марију послала код ујака по шерпу, он је силовао и убио: Објављен снимак његовог хапшења

Агенције
Мајка Марију послала код ујака по шерпу, он је силовао и убио: Објављен снимак његовог хапшења

БУКУРЕШТ - Румунска полиција ухапсила је јуче мушкарца (32), који је осумњичен да је у петак силовао и убио своју осмогодишњу сестричину Марију.

Тијело дјевојчице пронађено је у ноћи између петка и суботе у шипражју у атару села Јајаи у Ботошанима. Мала Марија је претходно на молбу мајке отишла до ујакове куће по шерпу, али се код родитеља никад није вратила.

Наиме, мајка ју је око 20 часова замолила да оде до ујакове куће, која се налази двориште поред и да узме шерпу. Када се дјевојчица није вратила ни послије десетак минута, мајка је послала млађу кћерку (6) да види зашто се задржала.

Дјевојчица се потом вратила кући и рекла да “нема ни ујке, ни секе”, након чега су родитељи и рођаци кренули у потрагу за дјететом. Када ни послије сат времена нису успјели да је пронађу, алармирали су полицију.

Тијело дјетета, полунаго и крваво, пронађено је иза поноћи у шипражју на ободу шуме, док ујаку нису могли да уђу у траг.

Он је ухваћен тек јуче око поднева, недалеко од мјеста злочина.

Полиција га је уочила како се скрива у високој трави и наредила му да се преда, те је он почео да бјежи. Ни након два хица упозорења није хтио да стане, али га је срећом полиција сустигла и ухапсила.

На снимцима се види како полиција води мушкарца у црном дуксу и сивом доњем дијелу тренерке ка патролном возилу. Дуксерица му је покривена сувом травом, а коса рашчупана.

Према наводима медија, он је одмах признао злочин, тврдио да му је жао и да је био пијан. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана