Majka Mariju poslala kod ujaka po šerpu, on je silovao i ubio: Objavljen snimak njegovog hapšenja

Agencije
Majka Mariju poslala kod ujaka po šerpu, on je silovao i ubio: Objavljen snimak njegovog hapšenja

BUKUREŠT - Rumunska policija uhapsila je juče muškarca (32), koji je osumnjičen da je u petak silovao i ubio svoju osmogodišnju sestričinu Mariju.

Tijelo djevojčice pronađeno je u noći između petka i subote u šipražju u ataru sela Jajai u Botošanima. Mala Marija je prethodno na molbu majke otišla do ujakove kuće po šerpu, ali se kod roditelja nikad nije vratila.

Naime, majka ju je oko 20 časova zamolila da ode do ujakove kuće, koja se nalazi dvorište pored i da uzme šerpu. Kada se djevojčica nije vratila ni poslije desetak minuta, majka je poslala mlađu kćerku (6) da vidi zašto se zadržala.

Djevojčica se potom vratila kući i rekla da “nema ni ujke, ni seke”, nakon čega su roditelji i rođaci krenuli u potragu za djetetom. Kada ni poslije sat vremena nisu uspjeli da je pronađu, alarmirali su policiju.

Tijelo djeteta, polunago i krvavo, pronađeno je iza ponoći u šipražju na obodu šume, dok ujaku nisu mogli da uđu u trag.

On je uhvaćen tek juče oko podneva, nedaleko od mjesta zločina.

Policija ga je uočila kako se skriva u visokoj travi i naredila mu da se preda, te je on počeo da bježi. Ni nakon dva hica upozorenja nije htio da stane, ali ga je srećom policija sustigla i uhapsila.

Na snimcima se vidi kako policija vodi muškarca u crnom duksu i sivom donjem dijelu trenerke ka patrolnom vozilu. Dukserica mu je pokrivena suvom travom, a kosa raščupana.

Prema navodima medija, on je odmah priznao zločin, tvrdio da mu je žao i da je bio pijan. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana