Брајан Волш излази пред судију: Шта би могло открити ново саслушање

Г.С.
Брајан Волш излази пред судију: Шта би могло открити ново саслушање

Саслушање Брајана Волша, у случају убиства супруге Ане, која је поријеклом из Београда, заказано је данас у 9 сати по америчком времену. Ово саслушање могло би указати куда води случај који је привукао велику пажњу широм свијета.

Волш ће се данас појавити пред судијом путем видео-линка из казнено-поправног дома округа Норфолк, гдје се налази без могућности плаћања кауције.

Очекује се да ће тужилаштво доставити до сада прикупљене доказе. То потенцијално укључује предмете који су се још увијек тестирали у Државној лабораторији за злочине када се Волш посљедњи пут појавио на суду због оптужбе за убиство 18. јануара.

Волш се тада изјаснио да није крив.

Тужиоци тврде да је Брајан убио своју супругу Ану у њиховом дому у Кохасету 1. јануара. Њихова три сина наводно су била у кући у то вријеме.

Истражиоци сумњају да су Анини остаци можда спаљени у објекту за прераду смећа.

Тужилаштво је представило доказе које су сакупили из 10 кеса за смеће, а које су наводно бачене на депонији у близини стана Брајанове мајке.

Међу доказима је и комад огрлице коју је Ана носила, Прада ташница, Ковид вакцинациони картон на њено име и друге ствари које садрже Анин и Брајанов ДНК.

У неком тренутку истраге, тужиоци би могли да изнесу све прикупљене доказе пред велику пороту. Велика порота би потом гласала о томе хоће ли директно оптужити Брајана Волша.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана