Brajan Volš izlazi pred sudiju: Šta bi moglo otkriti novo saslušanje

G.S.
Brajan Volš izlazi pred sudiju: Šta bi moglo otkriti novo saslušanje

Saslušanje Brajana Volša, u slučaju ubistva supruge Ane, koja je porijeklom iz Beograda, zakazano je danas u 9 sati po američkom vremenu. Ovo saslušanje moglo bi ukazati kuda vodi slučaj koji je privukao veliku pažnju širom svijeta.

Volš će se danas pojaviti pred sudijom putem video-linka iz kazneno-popravnog doma okruga Norfolk, gdje se nalazi bez mogućnosti plaćanja kaucije.

Očekuje se da će tužilaštvo dostaviti do sada prikupljene dokaze. To potencijalno uključuje predmete koji su se još uvijek testirali u Državnoj laboratoriji za zločine kada se Volš posljednji put pojavio na sudu zbog optužbe za ubistvo 18. januara.

Volš se tada izjasnio da nije kriv.

Tužioci tvrde da je Brajan ubio svoju suprugu Anu u njihovom domu u Kohasetu 1. januara. Njihova tri sina navodno su bila u kući u to vrijeme.

Istražioci sumnjaju da su Anini ostaci možda spaljeni u objektu za preradu smeća.

Tužilaštvo je predstavilo dokaze koje su sakupili iz 10 kesa za smeće, a koje su navodno bačene na deponiji u blizini stana Brajanove majke.

Među dokazima je i komad ogrlice koju je Ana nosila, Prada tašnica, Kovid vakcinacioni karton na njeno ime i druge stvari koje sadrže Anin i Brajanov DNK.

U nekom trenutku istrage, tužioci bi mogli da iznesu sve prikupljene dokaze pred veliku porotu. Velika porota bi potom glasala o tome hoće li direktno optužiti Brajana Volša.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana