За смештај кадета Војне академије нових 3.300 квадрата

Тањуг
За смештај кадета Војне академије нових 3.300 квадрата

БЕОГРАД - Министар одбране Александар Вулин обишао је данас реконструисани објекат за смештај кадета и слушалаца на Војној академији од 3.300 метара квадратних, са 66 климатизованих соба, канцеларијама и помоћним просторијама, саопштило је Министарство одбране.

Укупна вриједност инвестиције је 215 милиона динара.

Након обиласка, министар Вулин је истакао да је историја Србије историја ратова у борби за слободу и управо „због тога је толико важно и драгоцено да Србија никада не престане да школује своје официре, подофицире, све оне који брину о Војсци Србије, који јесу Војска Србије и који ће бринути о безбедности сваког грађанина наше земље”.

Поручио је да је свако улагање у Војну академију улагање у квалитет живота наших кадета и улагање у квалитет обуке и образовања наших официра, оних који воде војску и оних који ће тек водити војску.

Вулин каже да је изградња нове и реконструкција зграде коју је данас посјетио и обезбјеђивање потпуно новог простора за смјештај професора и студената прво велико улагање у Војну академију још од 1980. године.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана