Вучић о три године мандата: Створили смо ново лице Србије

Г.С.
Вучић о три године мандата: Створили смо ново лице Србије

Од земље у коју нико није полагао наду, дошли смо до земље која је међу најбољима по стопи раста у Европи и створили ново лице Србије за коју неуспјех не постоји као опција, поручио је предсједник Србије Александар Вучић поводом три године од полагања заклетве и ступања на дужност предсједника Србије.

- Хвала вам што сте разумјели да само тешким радом можемо да мијењамо ствари. Километри које смо изградили, сви они које ћемо тек изградити, су километри наше слободе, нашег мира и наше снаге - написао је Вучић на Инстаграм налогу "buducnostsrbijeav".

То су дионице наше воље и наших снова, то су путокази зрелости, једне државе и једног народа, истиче предсједник.

- За нас неуспјех не постоји, као опција. За нас су мир и стабилност једини избор. Данас смо део демократског и слободног свијета. Хвала вам на повјерењу да будућност Србије градимо заједно - поручио је Вучић у објави.

Уз поруку је објавио и видео који илуструје најважније моменте током протекле три године његовог мандата од момента полагања заклетве, до данас.

У снимку се могу видјети сусрети Вучића са највишим свјетским лидерима, отварање бројних фабрика у Србији, градилишта, нови путеви, болнице....

Приказани су и сусрети Вучића са грађанима, радницима, уз поруку предсједника: "Хвала на повјерењу".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана