Vučić o tri godine mandata: Stvorili smo novo lice Srbije

G.S.
Vučić o tri godine mandata: Stvorili smo novo lice Srbije

Od zemlje u koju niko nije polagao nadu, došli smo do zemlje koja je među najboljima po stopi rasta u Evropi i stvorili novo lice Srbije za koju neuspjeh ne postoji kao opcija, poručio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić povodom tri godine od polaganja zakletve i stupanja na dužnost predsjednika Srbije.

- Hvala vam što ste razumjeli da samo teškim radom možemo da mijenjamo stvari. Kilometri koje smo izgradili, svi oni koje ćemo tek izgraditi, su kilometri naše slobode, našeg mira i naše snage - napisao je Vučić na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav".

To su dionice naše volje i naših snova, to su putokazi zrelosti, jedne države i jednog naroda, ističe predsjednik.

- Za nas neuspjeh ne postoji, kao opcija. Za nas su mir i stabilnost jedini izbor. Danas smo deo demokratskog i slobodnog svijeta. Hvala vam na povjerenju da budućnost Srbije gradimo zajedno - poručio je Vučić u objavi.

Uz poruku je objavio i video koji ilustruje najvažnije momente tokom protekle tri godine njegovog mandata od momenta polaganja zakletve, do danas.

U snimku se mogu vidjeti susreti Vučića sa najvišim svjetskim liderima, otvaranje brojnih fabrika u Srbiji, gradilišta, novi putevi, bolnice....

Prikazani su i susreti Vučića sa građanima, radnicima, uz poruku predsjednika: "Hvala na povjerenju".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana