Саучешће Вучића и Дачића поводом жељезничке несреће

СРНА
Саучешће Вучића и Дачића поводом жељезничке несреће

БЕОГРАД - Предсједник Србије Александар Вучић и министар спољних послова Ивица Дачић упутили су телеграме саучешћча индијским званичницима поводом жељезничке несреће у тој земљи у којој је страдало више од 250 људи.

Вучић је у телеграму, упућеном предсједнику Индије Дроупади Мурму, навео да га је вијест о страшној несрећи дубоко потресла, саопштила је прес служба предсједника Србије.

"Док гледамо потресне призоре из Одише, делимо тугу са породицама погинулих и целом пријатељском Индијом, уверен да ће ваша велика нација из ове трагедије изаћи још јача", поручио је Вучић.

Он је додао да у своје и у име грађана Србије изражава саучешће народу Индије, а повријеђенима у несрећи брз и потпун опоравак.

Дачић је у телеграму индијском колеги Субрамањаму Џаишанкару изразио најдубље саучешће, поручивши да Србија дубоко саосјећа у болу и да дијели тугу са пријатељским индијским народом.

Према посљедњим информацијама, у несрећи која се догодила синоћ у близини града Баласоре погинуло је најмање 288 људи, а више од 900 је повријеђено.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана