Ово је руски хирург који је убио сина (9) и супругу у Панчеву: Жени пресудио ножем, а дијете удавио

ГС
Ово је руски хирург који је убио сина (9) и супругу у Панчеву: Жени пресудио ножем, а дијете удавио

БЕОГРАД - Руски држављанин, његова супруга и син (9) пронађени су синоћ мртви у стану у Панчеву, када је полиција јутрос нешто иза поноћи провалила у њихов стан и затекла тијела.

Рус који је починио двоструко убиство и самоубиство по занимању је хирург, преноси Курир.

"Они су дошли у Србију због страха од мобилизације. Иако је хирург, у Русији је имао своју такси фирму" каже саговорник и додаје:

"Убијена жена је педијатар за новорођенчад, али је у Србију дошла без лиценце, коју је желела да добије и надала се да ће почети да ради."

Комшије су откриле да претходног дана нису видјеле руску породицу. Наводе да се отац стално играо са дјететом испред зграде.

"Чак и синоћ кад је полиција насилно упала у стан и тад нисмо ништа чули. Јако смо се узнемирили и шокирали када смо схватили да је тај љубазни човек урадио тако језив злочин. Невероватно да је убио своје дете с којим се стално играо испред зграде, а потом и дигао руку на жену која је заиста деловала као дивна женица. Било је доста крви око тела мајке и деветогодишњег детета. Убијена жена је доктор и није имала лиценцу и дошла је код станарке да је пита како би могла да добије лиценцу како би почела да ради у Србији. Оца и дечака смо видели пре два дана како возе тротинет и деловали су веома срећно. У овој згради су последња два месеца, а у Србију су дошли пре годину дана због целокупне ситуација у њиховој земљи," кажу шокиране комшије.

Руска породица је у Панчеву последњих годину дана и станари нису имали никад проблема с њима.

За злочин се сазнало када је ћерка убијене жене из првог брака почела да се распитује за мајку јер јој се није јављала 12 сати.

Пријатељи су наводно обавјестили полицију која је синоћ упала у стан и затекла језиву сцену. Жена и дјечак лежали су на поду стана, док се Рус објесио.

Истрага је у току и она ће утврдити све детаље ове језиве трагедије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана