Ovo je ruski hirurg koji je ubio sina (9) i suprugu u Pančevu: Ženi presudio nožem, a dijete udavio

GS
Ovo je ruski hirurg koji je ubio sina (9) i suprugu u Pančevu: Ženi presudio nožem, a dijete udavio

BEOGRAD - Ruski državljanin, njegova supruga i sin (9) pronađeni su sinoć mrtvi u stanu u Pančevu, kada je policija jutros nešto iza ponoći provalila u njihov stan i zatekla tijela.

Rus koji je počinio dvostruko ubistvo i samoubistvo po zanimanju je hirurg, prenosi Kurir.

"Oni su došli u Srbiju zbog straha od mobilizacije. Iako je hirurg, u Rusiji je imao svoju taksi firmu" kaže sagovornik i dodaje:

"Ubijena žena je pedijatar za novorođenčad, ali je u Srbiju došla bez licence, koju je želela da dobije i nadala se da će početi da radi."

Komšije su otkrile da prethodnog dana nisu vidjele rusku porodicu. Navode da se otac stalno igrao sa djetetom ispred zgrade.

"Čak i sinoć kad je policija nasilno upala u stan i tad nismo ništa čuli. Jako smo se uznemirili i šokirali kada smo shvatili da je taj ljubazni čovek uradio tako jeziv zločin. Neverovatno da je ubio svoje dete s kojim se stalno igrao ispred zgrade, a potom i digao ruku na ženu koja je zaista delovala kao divna ženica. Bilo je dosta krvi oko tela majke i devetogodišnjeg deteta. Ubijena žena je doktor i nije imala licencu i došla je kod stanarke da je pita kako bi mogla da dobije licencu kako bi počela da radi u Srbiji. Oca i dečaka smo videli pre dva dana kako voze trotinet i delovali su veoma srećno. U ovoj zgradi su poslednja dva meseca, a u Srbiju su došli pre godinu dana zbog celokupne situacija u njihovoj zemlji," kažu šokirane komšije.

Ruska porodica je u Pančevu poslednjih godinu dana i stanari nisu imali nikad problema s njima.

Za zločin se saznalo kada je ćerka ubijene žene iz prvog braka počela da se raspituje za majku jer joj se nije javljala 12 sati.

Prijatelji su navodno obavjestili policiju koja je sinoć upala u stan i zatekla jezivu scenu. Žena i dječak ležali su na podu stana, dok se Rus objesio.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove jezive tragedije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana