Осумњичени негирао да је улазио у тоалет са дјевојчицом

Танјуг
Осумњичени негирао да је улазио у тоалет са дјевојчицом

БЕОГРАД - На саслушању у Вишем јавним тужилаштву у Београду радник обезбјеђења у Тржном центру на Звездари Д. Ш. (61) данас је негирао да је прије два дана покушао да сексуално нападне 10-годишњу дјевојчицу у тоалету тржног центра.

Полиција је након што је ухапшен саопштила да се сумња да је Д. Ш. позвао дјевојчицу да уђе с њим у тоалет тржног центра, гдје је откопчао панталоне, па је пољубио у образ, а потом и непримјерено додирнуо.

Дјевојчица је побегла, а случај је пријављен полицији која је убрзо идентификовала и ухапсила Д.Ш.

Д. Ш. је међутим, како Танјуг сазнаје, у одбрани навео да није ни улазио у тоалет са дјевојчицом и да не зна шта је она унутра радила, тврдећи да није позвао девојчицу да крене са њим већ да се она прва обратила њему.

“Ја никога нисам звао да иде самном, она је мене питала да ли може у тоалет, а ја сам је питао да ли хоће да је отпратим”, навео је поред осталог Д.Ш. који је био децидан у тврдњи да девојчицу није ни пипнуо.

Након саслушања тужилаштво је предложило суду да му одреди притвор, рекла је за Танјуг портпаролка тужилаштва Ивана Ракочевић.

Притвор је предложен да не би поновио кривично дјело у кратком року, да не би утицао на свједоке и због узнемирења јавности.

Очекује се одлука суда о овом предлогу.

Д.Ш. се терети за кривично дјло обљуба са дјететом у покушају.

Медији су пренијели да су сигурносне камере тржног центра на Звездари снимиле око 19 сати синоћ како мушкарац одводи 10-годишњу дјевојчицу у тоалет, а потом и како излазе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана