Osumnjičeni negirao da je ulazio u toalet sa djevojčicom

Tanjug
Osumnjičeni negirao da je ulazio u toalet sa djevojčicom

BEOGRAD - Na saslušanju u Višem javnim tužilaštvu u Beogradu radnik obezbjeđenja u Tržnom centru na Zvezdari D. Š. (61) danas je negirao da je prije dva dana pokušao da seksualno napadne 10-godišnju djevojčicu u toaletu tržnog centra.

Policija je nakon što je uhapšen saopštila da se sumnja da je D. Š. pozvao djevojčicu da uđe s njim u toalet tržnog centra, gdje je otkopčao pantalone, pa je poljubio u obraz, a potom i neprimjereno dodirnuo.

Djevojčica je pobegla, a slučaj je prijavljen policiji koja je ubrzo identifikovala i uhapsila D.Š.

D. Š. je međutim, kako Tanjug saznaje, u odbrani naveo da nije ni ulazio u toalet sa djevojčicom i da ne zna šta je ona unutra radila, tvrdeći da nije pozvao devojčicu da krene sa njim već da se ona prva obratila njemu.

“Ja nikoga nisam zvao da ide samnom, ona je mene pitala da li može u toalet, a ja sam je pitao da li hoće da je otpratim”, naveo je pored ostalog D.Š. koji je bio decidan u tvrdnji da devojčicu nije ni pipnuo.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da mu odredi pritvor, rekla je za Tanjug portparolka tužilaštva Ivana Rakočević.

Pritvor je predložen da ne bi ponovio krivično djelo u kratkom roku, da ne bi uticao na svjedoke i zbog uznemirenja javnosti.

Očekuje se odluka suda o ovom predlogu.

D.Š. se tereti za krivično djlo obljuba sa djetetom u pokušaju.

Mediji su prenijeli da su sigurnosne kamere tržnog centra na Zvezdari snimile oko 19 sati sinoć kako muškarac odvodi 10-godišnju djevojčicu u toalet, a potom i kako izlaze.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana