Мандић: Немамо дилему, ићи ћемо до краја

Agencije

БЕОГРАД - Један од лидера опозиционог Демократског фронта у Црној Гори, Андрија Мандић, изјавио је данас да је захвалан свим људима који су, како је рекао, у овим тешким времена подржали И стали раме уз раме са српским народом у Црној Гори И епархијама, које су део Српске православне цркве у тој држави.



Мандић је на заједничкој конференцији за новинаре након разговора председнка Србије, Александра Вучића, са Србима из региона, изразио захвалност И задовољство односом српског председника И солидарношћу према проблему који имају Срби у Црној Гори.

Данашњем састанку у Београду, казао је Мандић, присуствовао је, јер је позван као део српског народа у Црној Гори, који је позвао на узбуну због доношења Закона о слободи вероисповести.

“Ми И наша Црква позвали смо на узбуну И наш народ се одазвао. Захвалан сам свима који су у овим тешким временима за део српског народа и епархија, које су део СПЦ, стали са нама заједно раме уз раме”, рекао је Мандић И поручио да Срби у Црној Гори немају дилеме И да ће своју борбу наставити до краја.

Уздају се, казао је, у Његошеве речи да “своје својега никада издат неће”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана