Mandić: Nemamo dilemu, ići ćemo do kraja

Agencije

BEOGRAD - Jedan od lidera opozicionog Demokratskog fronta u Crnoj Gori, Andrija Mandić, izjavio je danas da je zahvalan svim ljudima koji su, kako je rekao, u ovim teškim vremena podržali I stali rame uz rame sa srpskim narodom u Crnoj Gori I eparhijama, koje su deo Srpske pravoslavne crkve u toj državi.Mandić je na zajedničkoj konferenciji za novinare nakon razgovora predsednka Srbije, Aleksandra Vučića, sa Srbima iz regiona, izrazio zahvalnost I zadovoljstvo odnosom srpskog predsednika I solidarnošću prema problemu koji imaju Srbi u Crnoj Gori.

Današnjem sastanku u Beogradu, kazao je Mandić, prisustvovao je, jer je pozvan kao deo srpskog naroda u Crnoj Gori, koji je pozvao na uzbunu zbog donošenja Zakona o slobodi veroispovesti.

“Mi I naša Crkva pozvali smo na uzbunu I naš narod se odazvao. Zahvalan sam svima koji su u ovim teškim vremenima za deo srpskog naroda i eparhija, koje su deo SPC, stali sa nama zajedno rame uz rame”, rekao je Mandić I poručio da Srbi u Crnoj Gori nemaju dileme I da će svoju borbu nastaviti do kraja.

Uzdaju se, kazao je, u Njegoševe reči da “svoje svojega nikada izdat neće”.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana