Ко је мушкарац који се убио код Скупштине у Београду

novosti.rs
Ко је мушкарац који се убио код Скупштине у Београду

Властимир Ш. (42) који се данас убио испред Скупштине наводно је вишеструки повратник у вршењу кривичних дјела нарочито у области привредног криминала, али и имовинских деликата.

Средином 2017. године у заједницкој акцији МУП и пореске полиције је ухапшен заједно са јавном извршитељком Светланом Д. због пореске утаје и злоупотребе службеног положаја.

Како незванично сазнају “Вечерње новости”, она је пребацивала новац на име фиктивних правних послова адвокатима и фирмама, које су ови потом подизали у готовини и предавали Властимиру, а он дио новца задржавао за себе, а већи дио предавао Светлани.

Већ неко вријеме се крио на подручју града Београда због тога што је био у бјекству због дугова које је имао према неким људима од којих је позајмљивао новац и није враћао.

У једном периоду током 2018. године је био власник агенције за регистрацију и рента кар возила у Старој Пазови те је током рада ове агенције преварио велики број лица за велике новчане износе и након тога је побјегао из Старе Пазове.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана