Ko je muškarac koji se ubio kod Skupštine u Beogradu

novosti.rs
Ko je muškarac koji se ubio kod Skupštine u Beogradu

Vlastimir Š. (42) koji se danas ubio ispred Skupštine navodno je višestruki povratnik u vršenju krivičnih djela naročito u oblasti privrednog kriminala, ali i imovinskih delikata.

Sredinom 2017. godine u zajednickoj akciji MUP i poreske policije je uhapšen zajedno sa javnom izvršiteljkom Svetlanom D. zbog poreske utaje i zloupotrebe službenog položaja.

Kako nezvanično saznaju “Večernje novosti”, ona je prebacivala novac na ime fiktivnih pravnih poslova advokatima i firmama, koje su ovi potom podizali u gotovini i predavali Vlastimiru, a on dio novca zadržavao za sebe, a veći dio predavao Svetlani.

Već neko vrijeme se krio na području grada Beograda zbog toga što je bio u bjekstvu zbog dugova koje je imao prema nekim ljudima od kojih je pozajmljivao novac i nije vraćao.

U jednom periodu tokom 2018. godine je bio vlasnik agencije za registraciju i renta kar vozila u Staroj Pazovi te je tokom rada ove agencije prevario veliki broj lica za velike novčane iznose i nakon toga je pobjegao iz Stare Pazove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana