Састав " Depeche Mode " објавио сингл "My Cosmos is Mine"

Б.П.
Састав " Depeche Mode " објавио сингл "My Cosmos is Mine"

ЛОНДОН- Култни електро поп састав "Depeche Мode" објавио је пјесму "My Cosmos is Mine", као други сингл са њиховог надолазећег албума "Memento Mori" .

Нови сингл је мрачни индустијал поп обојен баритоном пјевача Дејва Гана, а нови албум означава прву студијску музику бенда након смрти суоснивача Ендија Флечера. Лидер групе Мартин Гор је открио да су Флечер и остатак бенда већ имали планове да сниме ЛП прије његове смрти у мају 2022.

-Енди је требао доћи у студио да почне да снима са нама, али је преминуо пест седмица раније. И одлучили смо да је вјероватно боље за нас, ментално, да се држимо тог распореда и фокусирамо се на снимање албума и фокусирамо се на музику, нешто што знамо, само да нам помогне да преболимо тугу. До одређене тачке, то је функционисало. Никада нећемо заборавити Ендyја, наравно, али мислим да нам је то помогло да наставимо са процесом –рекао је Гор. Назив албума "Memento Mori", латински је израз за "запамти да мораш умријети". Изабран је прије Флечерове смрти, али је касније добио ново значење. Бенд ће кренути на свјетску турнеју 23. марта, дан прије изласка албума.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана