"Нек­тар гар­ден фест" од 22. до 24. ју­ла у При­је­до­ру

ГС
"Нек­тар гар­ден фест" од 22. до 24. ју­ла у При­је­до­ру

Пр­ви "Нек­тар гар­ден фест" би­ће одр­жан од 22. до 24. ју­ла на пла­тоу Љет­не ба­ште у При­је­до­ру, а ка­ко на­ја­вљу­ју ор­га­ни­за­то­ри, овај фе­сти­вал оку­пи­ће не­ка од нај­зна­чај­ни­јих име­на ре­ги­о­нал­не му­зич­ке сце­не.

- Пред пу­бли­ком на овом ле­ген­дар­ном пла­тоу у гра­ду на Са­ни ће на­сту­пи­ти нај­бо­љи из­во­ђа­чи да­на­шњи­це ко­ји ће вра­ти­ти фе­сти­вал­ски дух и до­бру енер­ги­ју у При­је­дор на­кон не­до­стат­ка свих јав­них на­сту­па по­ја­вом пан­де­ми­је ви­ру­са ко­ро­на - на­ја­ви­ли су ор­га­ни­за­то­ри.

Пр­ви фе­сти­вал­ски дан ре­зер­ви­сан је за на­сту­пе са­ста­ва "Буч Ке­си­ди", "Who See" и "Nip­ple­pe­o­ple". Дру­ги дан ре­зер­ви­сан је за на­сту­пе "Ате­ист ре­па", "За­бра­ње­ног пу­ше­ња" и "Бр­ко­ва", док ће тре­ћег да­на на фе­сти­ва­лу на­сту­пи­ти "Ри­там не­ре­да", "Кан­да, Ко­џа и Не­бој­ша" те "Ort­ho­dox Celts".

Ула­зни­це за на­ја­вље­ни му­зич­ки фе­сти­вал "Нек­тар гар­ден фест" би­ће до­ступ­не од 28. ју­на пу­тем си­сте­ма " ku­pi­kar­tu.ba ".

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана