"Nek­tar gar­den fest" od 22. do 24. ju­la u Pri­je­do­ru

GS
"Nek­tar gar­den fest" od 22. do 24. ju­la u Pri­je­do­ru

Pr­vi "Nek­tar gar­den fest" bi­će odr­žan od 22. do 24. ju­la na pla­tou Ljet­ne ba­šte u Pri­je­do­ru, a ka­ko na­ja­vlju­ju or­ga­ni­za­to­ri, ovaj fe­sti­val oku­pi­će ne­ka od naj­zna­čaj­ni­jih ime­na re­gi­o­nal­ne mu­zič­ke sce­ne.

- Pred pu­bli­kom na ovom le­gen­dar­nom pla­tou u gra­du na Sa­ni će na­stu­pi­ti naj­bo­lji iz­vo­đa­či da­na­šnji­ce ko­ji će vra­ti­ti fe­sti­val­ski duh i do­bru ener­gi­ju u Pri­je­dor na­kon ne­do­stat­ka svih jav­nih na­stu­pa po­ja­vom pan­de­mi­je vi­ru­sa ko­ro­na - na­ja­vi­li su or­ga­ni­za­to­ri.

Pr­vi fe­sti­val­ski dan re­zer­vi­san je za na­stu­pe sa­sta­va "Buč Ke­si­di", "Who See" i "Nip­ple­pe­o­ple". Dru­gi dan re­zer­vi­san je za na­stu­pe "Ate­ist re­pa", "Za­bra­nje­nog pu­še­nja" i "Br­ko­va", dok će tre­ćeg da­na na fe­sti­va­lu na­stu­pi­ti "Ri­tam ne­re­da", "Kan­da, Ko­dža i Ne­boj­ša" te "Ort­ho­dox Celts".

Ula­zni­ce za na­ja­vlje­ni mu­zič­ki fe­sti­val "Nek­tar gar­den fest" bi­će do­stup­ne od 28. ju­na pu­tem si­ste­ma " ku­pi­kar­tu.ba ".

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana